Liberaal Joodse Gemeente Gelderland, progressief en gastvrij.

22 oktober 2021 | 16 Heshvan 5782

Judaism in a box

Flyer met ‘routekaart’
Flyer met ‘routekaart’

Judaism in a box

 

Maar….. hoe doen we het thuis? Die vraag krijgen rabbijnen regelmatig.
Joods leven thuis vormgeven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met een uniek LJG project kun je de drempel verlagen om thuis Joodse rituelen te doen. 
Aanvullend op de cursussen start de LJG Amsterdam deze zomer met JUDAISM IN A BOX: een uniek project dat volledig gericht is op Jodendom thuis voor wie niet ervaren is met de rituelen thuis, maar ze wel wil doen.

Wat is Judaism in a Box?

  • In één jaar ontvang je vijf luxe boxen met (bijna) alles wat je nodig hebt om Sjabbat en acht Joodse feestdagen thuis te vieren.
  • Per box ontvang je alles wat je nodig hebt. Je kunt direct mee doen met de eerste box voor de Sjabbat en Havdala met design kandelaars, kaarsen, kiddoesj beker en wijn, keppeltjes, Challe kleedje, een Havdala set met kaars, en de brachot. (inhoud onder voorbehoud).
  • De inhoud is voorzien van  instructies met aansprekende tekeningen  (denk een Joodse IKEA beschrijving) voor het gebruik van alle producten, met alle teksten in Hebreeuws en fonetisch met  vertalingen. Maar ook met recepten en hoe je het thuis kunt doen.
  • We organiseren  per ZOOM live ‘UNBOXING’ sessies om het samen te openen en voor antwoord op alle vragen.
  • Je hoeft het daarna ook niet alleen uit te zoeken want bij elke box komen er online filmpjes om de rituelen te doen.
  • Een heel Joods jaar: We gaan voor de zomer starten met het verzenden van de Sjabbat en Havdala-box. Na de zomer versturen we de Rosj Hasjana en Jom Kipoer-box, gevolgd door de Soekot en Simchat Tora box en de Chanoeka box eind 2021. Begin 2022 volgt de Poerim box en we sluiten volgend voorjaar af met de Pesach en Sjavoeot box. Bij elke ontvangst een UNBOXING SESSIE!
  • De prijs voor 5 boxen is: €249 (inclusief verzendkosten).

Judaism in a Box is éénmalig. Een limited edition: wees er snel bij!

Gebruik deze directe link naar het bestelformulier: https://forms.gle/iP9JhbwkPTDnpED47 .

 

Download hier de flyer met de ‘routekaart’.

 

Judaism in a Box in de media:

 

 

Van alle voortgang via je telefoon direct op de hoogte blijven?

Facebook

Instagram

Nieuws

Begeleiding van minderjarige asielzoekers. Lees meer >>
In tien lessen leer je van Ruthy Aronson via ZOOM de letters en zoveel Hebreeuws dat je de tekst in de Sidoer kunt volgen en lezen. Ook al heb je (bijna) geen voorkennis. Lees meer >>
Wajera Beresjiet/Genesis 18,1 – 22,24 Ismaël, niet gekozen, wel geliefd In de sidra Wajera lezen we hoe Sara Abraham verzoekt om de jongen Ismaël en zijn moeder, Hagar weg te zenden de woestijn in. Sara die later onverwacht toch werd gezegend met een zoon wil de aanspraken van haar net geboren Isaac op Abrahams erfenis beschermen tegenover zijn oudere halfbroer. Abraham voldoet met tegenzin aan dat verzoek. Lees meer >>

oktober

  • <  
  •   >
z m d w d v z
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31